revelion piata mare sibiu

Sibienii vor avea parte din nou de un spectacol de Revelion în centrul orașului. Organizatorii anunță că pe scena ce va fi amplasată în Piața Mare, lângă primărie, va concerta în noaptea dintre ani, trupa Subcarpați.

Subcarpați concertează de Revelion în Piața Mare

Subcarpați concertează de Revelion în Piața Mare

După săptămâni întregi de incertitudini, autoritățile au relaxat parțial restricțiile pentru momentele de sărbătoare din următoarele săptămâni. Astfel, organizarea de evenimente în noaptea de Revelion a devenit posibilă iar planurile au devenit realitate.
„Vom trece noaptea dintre ani cum eram obișnuiți, cu muzică, focuri de artificii și, sperăm noi, cât mai multă bună dispoziție. Ne era dor de un concert pe cinste în Piața Mare”, spune Andrei Drăgan Răduleț, organizatorul Târgului de Crăciun din Sibiu. Artificiile vor fi lansate din apropierea patinoarului iar efectele speciale vor fi completate de un show cu tunuri de confetti, încă nemaiîntâlnit în Sibiu. În deschiderea trupei Subcarpați, pe scenă vor urca DJ-ii de la Power pe Vinil.piata mare revelion 2

Acces liber pentru toată lumea
Scena pe care vor avea loc spectacolul va fi amenajată în apropierea sediului Primăriei municipiului Sibiu. Pentru a obține cât mai mult spațiu, căsuța lui Moș Crăciun și containerele în care funcționează acum centrul de vaccinare vor fi demontate, împreună cu o parte a căsuțelor care formează Târgul de Crăciun din Sibiu. Evenimentul va începe în jurul orei 21.
Noile norme în vigoare permit accesul la petrecerea de Revelion tuturor persoanelor, indiferent dacă sunt vaccinate sau nu. Singura obligativitate rămâne purtarea măștii, în special ținând cont că spațiul va fi, cel mai probabil, destul de aglomerat.

Join the Conversation

2 Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. Pentru cine a scris comentariul de mai jos, singurul trist de aici ești tu. Nu știi ce înseamnă arta muzicală, sunt sigura ca pentru distracție asculti manele sau ceva trap cu “ey coardo hai sa te..”. Ceea ce e și mai trist. Și adunat totul, e atât de trist încât deja devenit patetic.

  2. sunt tristi si plictisitori cei de la Subcarpati!!! tot se cheltuie bani publici cu nemiluita pe concertele astea macar sa fi adus pe cineva care are ceva de spus!!!