bataie pumn
foto: arhivă

Doi sibieni au fraierit un străin să vină la ei acasă să bea, iar la scurt timp l-au agresat și i-au furat două telefoane și 70 de lei. Tâlharii, un bărbat din Sibiu și o femeie din Dârlos, au fost depistați de polițiști și au fost reținuți.

Un bărbat și o femeie au întâlnit în Piața Mare din Sibiu un bărbat străin și l-au invitat acasă să bea împreună. Omul s-a dus, dar a plecat de acolo și bătut, și cu banii luați.

„În fapt, bărbatul în vârstă de 40 de ani, din municipiul Sibiu și femeia în vârstă de 48 de ani, din localitatea Dârlos, sunt bănuiți că, în seara zilei de 19 decembrie, în jurul orei 19,00, în timp ce se aflau în Piața Mare din municipiul Sibiu, l-ar fi abordat pe un tânăr în vârstă de 20 de ani, cetățean străin, invitându-l să consume împreună băuturi alcoolice într-un imobil de pe strada Constituției, unde în jurul orei 22,00,  bărbatul și femeia l-ar fi agresat pe tânăr și i-ar fi sustras două telefoane mobile și suma de 70 de lei”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Ca urmare a sesizării efectuate de partea vătămată, în cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, iar polițiștii de investigații criminale au reușit în scurt timp identificarea și prinderea persoanelor bănuite de comiterea faptei, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

Față de cei doi presupuși autori bănuiți de tâlhărie calificată, în data de 20 decembrie, s-a luat măsura reținerii 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Comentariul meu

Lasă un răspuns