foto pompierii sibieni i-au comemorat pe eroii martiri ai revoluţiei din 1989

Astăzi, 22 decembrie, au avut loc în muncipiul Sibiu manifestările de comemorare cu prilejul Zilei Eroilor Martiri decedați în Revoluția Română din Decembrie 1989. 

Cu această ocazie Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Cpt. Dumitru Croitoru ” al județului Sibiu a fost reprezentat de un pluton de pompieri militari care au participat la ceremoniile de depunere a coroanelor și jerbelor de flori pentru cinstirea memoriei eroilor României.

De asemenea, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu a avut loc ceremonialul militar-religios, de cinstire a memoriei eroul-martir pompier, căzut la datorie la Revoluția din Decembrie 1989, erou al cărui nume este purtat cu mândrie de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu și este rostit de fiecare pompier atunci când vorbește despre instituția pe care o reprezintă.

La acest ceremonial, comanda ISU Sibiu alături de fiul eroului martir, căpitan Dumitru Croitoru au adus un pios omagiu prin depunerea de coroane şi jerbe de flori la troița ridicată în cinstirea memoriei acestuia.

Curajul și devotamentul eroilor nu va fi uitat niciodată de către pompierii militari sibieni care în urmă cu 32 de ani, și-au pierdut un bun camarad.

foto pompierii sibieni i-au comemorat pe eroii martiri ai revoluţiei din 1989 foto pompierii sibieni i-au comemorat pe eroii martiri ai revoluţiei din 1989 foto pompierii sibieni i-au comemorat pe eroii martiri ai revoluţiei din 1989 foto pompierii sibieni i-au comemorat pe eroii martiri ai revoluţiei din 1989

Ultima oră

Comentariul meu