în plină pandemie un medic sibian acuză conducerea statului: "am ajuns să fim conduşi de unii cu studii tip copy-paste"

Un medic din Sibiu a transmis pe Facebook miercuri, 22 decembrie, că într-o ţară condusă de „tot felul de multipli licenţiaţi, unii cu studii doctorale tip „copy-paste”, pandemia a făcut ravagii, potrivit ziare.com.

„Am rămas repetenţi la responsabilitate, vaccinare, măsuri serioase şi concrete”, susţine medicul, adăugând că, „într-o ţară cu un sistem de învăţământ compromis, orice pandemie, criză sau război vor impacta teribil în societate şi o vor lăsa repetentă la multe capitole”.

Medicul Egri Eduard de la Sibiu a transmis, miercuri, un mesaj despre ”repetenţi”.

„Dacă şcoala românească a refuzat să mai lase repetenţi şi să responsabilizeze elevii, ne-am ales cu o mare masă de analfabeţi funcţionali. Mai trist, acelaşi lucru s-a întâmplat şi în mediul academic prin dezvoltarea unui veritabil sistem de fabrici de diplome, astfel am ajuns să fim conduşi de tot felul de multipli licenţiaţi, unii chiar cu studii doctorale tip „copy-paste”. Între timp a venit pandemia, dar joaca cu virusul nu a mai ţinut, astfel de data asta am rămas repetenţi la responsabilitate, vaccinare, măsuri serioase şi concrete”, a scris medicul pe Facebook.

Acesta susţine că, în această situaţiei, „noi nu reuşim să învăţăm absolut nimic, nu reuşim să trecem clasa, practic fiecare val omoară o grămada de oameni, lasă altă grămadă cu sechele, sistemul medical se sufocă şi crează victime colaterale”.

„Acum să unim cele două idei: într-o ţară cu un sistem de învăţământ compromis, în care non-valoarea a primit o mare şansă de a se impune, orice pandemie, criză sau război vor impacta teribil în societate şi o vor lăsa repetentă la multe capitole”, a mai transmis medicul.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Cam tarziu ti-ai dat seama dom’ doctor. Daca tot ai ramas in tara…..acum taci si sapa…..Si ciocu’ mai mic ca prostii se apara intre ei si s-ar putea sa ai probleme.