accident mortal agnita
Sursa: Facebook Profil Public

Viața unei tinere din Agnita s-a sfârșit la numai 21 de ani. Hoini B. este fata călcată de o mașină de poliție pe trecerea de pietoni. Zeci de persoane îndurerate o plâng pe rețelele de socializare și îi transmit acum ultimele gânduri.

[fvplayer id=”484″]

Un accident rutier mortal a avut loc, luni seara, în jurul orei 21:30, pe o trecere de pietoni de pe strada 1 Decembrie din Agnita. O fată de 21 de ani a fost călcată de o autospecială de poliție. În urma impactului, aceasta a intrat în stare de inconștiență și, în ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale pentru a-i salva viața, fata s-a stins.

Tânăra era născută în orașul Agnita, acolo unde locuia și în prezent. Aceasta a studiat la Colegiul Tehnic „August Treboniu Laurian”, iar în prezent era angajată la o firmă ce produce componente auto. Potrivit postărilor de pe Facebook, Hoini era o fată care se bucura de viață, mereu fericită, așa cum o descriu și apropiații care i-au transmis ultimele gânduri, fiind șocați de cele întâmplate.

CITEȘTE ȘI: Tânără călcată cu mașina de un polițist la Agnita – Fata a murit pe loc

CITEȘTE ȘI: Accidentul mortal de la Agnita – Tânăra era pe trecerea de pietoni când a fost lovită de mașina poliției

„O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere și un gol imens. Sincere condoleanțe, Dumnezeu să o odihnească în pace. Vei rămâne mereu în inimile și gândurile noastre”, a scris unul dintre apropiații ei pe Facebook.

„Dumnezeu să te odihnească în pace. Să ai un drum lin. Să vegheze asupra ta. Este trist faptul că acum de sărbători tu nu te-ai putut bucura. Mult prea devreme ai plecat. Ți-ai lăsat în urmă atât prietenii, cât și familia! Odihnă lină suflet tânăr!”, a scris o altă persoană.

„Dumnezeu să te odihnească în pace, mult prea tânără și frumoasa. Aveai o viață înainte de trăit! Nici nu îmi imaginam că tu puteai fi, sincere regrete și condoleanțe familiei și prietenilor! Adio prietenă dragă”, i-a scris una dintre prietene pe Facebook.

„Păcat că un suflet care ar fi trebuit să se bucure de viață alături de prieteni și familie trebuie să sfârșească așa! S-au montat bumpere de viteză în acea zona și s-au demontat pe motive gen se mișcă casa, bate mașina”, spune o altă persoană.

Acestea sunt doar câteva dintre mesajele pe care prietenii, cunoștințele, dar și cei care o știau doar din vedere i le-au transmis pe Facebook. Hoini era o fată iubită și apreciată de mulți oameni care acum sunt încă în stare de șoc din cauza tragediei care s-a întâmplat la Agnita.

Comentariul meu

Lasă un răspuns