dafoe watson balea lac
Sursa: Cabana Balea Lac/Facebook

Sibiul atrage, în fiecare an, mii de turiști atât din România, cât și din străinătate. Învăluită într-un aer medieval, urbea de pe Cibin este apreciată de cei care o vizitează în orice sezon. Anul acesta, în oraș și în județ au ajuns nu doar vedete autohtone, ci și mari actori de la Hollywood.

Willem Dafoe și Emily Watson au ajuns în România, în județul Sibiu, în luna noiembrie a acestui an. Actorii americani au filmat în Munții Făgăraș scene din filmul „Legenda lui Ochi”. Echipa româno-americană a transformat fosta cabană de vânătoare a lui Nicolae Ceaușescu din Bâlea Lac în platou de filmare.

dafoe watson balea lac
Sursa: Cabana Balea Lac/Facebook

Unul dintre cei mai îndrăgiți moderatori de radio din România s-a aflat în aprilie la Sibiu. Mihai Morar, căci despre el este vorba, a publicat, pe pagina sa de Facebook, imagini din urbea de pe Cibin. Acesta s-a cazat la un hotel din centrul orașului, iar de acolo a publicat o imagine pe rețelele de socializare, la ora 07:00, urându-le „Buna dimineața!” urmăritorilor săi. „Mă umpli, Sibiu… Chiar și pustiu”, a scris Mihai Morar în descrierea postării. Puțin mai târziu, Morar a alergat în parcul Sub Arini, locul pe care i l-au recomandat sibienii. A ajuns până în Dumbrava Sibiului, de unde a publicat mai multe story-uri. „Tare, tare frumos Sibiul”, a spus acesta. Mai târziu, Morar a publicat imagini și din Piața Mare, dar și de pe Podul Minciunilor.

mihai morar 1
Sursa: Facebook Mihai Morar

Lucian Mîndruță este și el un „fan” al Sibiului. Anul acesta l-a vizitat de mai multe ori și de fiecare dată a avut doar cuvinte de laudă. Acesta a vizitat și Mărginimea Sibiului. Recent, a venit și la Târgul de Crăciun, fiind impresionant de un muncitor care a oferit cadouri copiilor. „Sibiu, ai o inimă uriașă”, a spus Mîndruță.

mindruta
Sursa: Facebook Lucian Mindruta

Și cântărețul Lino Golden a venit anul acesta în județul Sibiu. Acesta a mers la Păltiniș pentru a se distra în natură cu prietenii, însă a plecat „cu coada între picioare”, nefiind impresionat de oamenii locului și de serviciile pe care ei le oferă. (MAI MULTE DETALII AICI)

Join the Conversation

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. Faptul ca l-ati mentionat pe oligofrenul ala avortat cu neamuri din india care nu a fost multumim de Paltinis v-a stricat tot articolul