hot piata mica

Polițiștii cer ajutorul sibienilor pentru a prinde un hoț care a intrat într-un birou dintr-o instituție din centrul Sibiului și a furat două portofele cu 300 de lei. Individul a fost suprins cu ajutorul camerelor de supraveghere.

[fvplayer id=”496″]

Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu solicită sprijinul cetăţenilor în vederea identificării unei persoane bănuite de săvârșirea a două infracțiuni de furt.

„La nivelul Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu se află în lucru un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea a două infracțiuni de furt, constând în aceea că, la data de 17.07.2020, în jurul orei 15,30, o persoană necunoscută, de sex masculin, ar fi pătruns într-unul dintre birourile unei instituții cu sediul în zona centrală a municipiului Sibiu, de unde ar fi sustras două portofele, prejudiciul total fiind de 300 de lei”, informează reprezentanții IPJ Sibiu. hot pta mica

Potrivit surselor Ora de Sibiu, este vorba despre sediul Astra din Piața Mică.

Imaginile de pe camerele de supraveghere instalate în zonă surprind persoana bănuită de săvârșirea faptei. Până în prezent, persoana în cauză nu a fost identificată.

Cei care pot oferi informaţii cu privire la acest bărbat sunt rugați să contacteze de îndată Dispeceratul Poliției Municipiului Sibiu, telefon 0269/208211.  

Comentariul meu

Lasă un răspuns