taxi marea britanie 1

Anul nou vine cu schimbări importante în Marea Britanie. Țara va renunța la restricții și spune că trebuie să învățăm să trăim cu COVID.

Britanicii au schimbat strategia în mod radical în ceea ce privește lupta cu virusul SARS CoV-2. În loc de restricţii, oficialii au anunţat relaxarea măsurilor în 2022. Pare mai degrabă o recunoaştere a neputinţei autorităţilor de a stopa complet pandemia, susțin specialiștii.

Englezii s-au predat în lupta cu COVID. Au renunţat să mai creadă că vor stârpi pandemia, aşa că şi-au propus să înveţele să trăiască împreună cu virusul.

„Trebuie să ne resemnăm cu ideea că va trebui să trăim cu COVID şi, din acest motiv, guvernul britanic va face totul pentru a evita alte măsuri restrictive împotriva răspândirii variantei Omicron”, este opinia ministrului Sănătăţii, Sajid Javid, expusă în publicaţia „Daily Mail”.

Concetăţenii săi parcă îi citiseră gânduri, sărbătorind liber Revelionul pe malul Tamisei, în Piccadilly Circus şi în pub-urile din Liverpool şi din alte oraşe.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News


Comentariul meu