WhatsApp Image 2022 01 01 at 14.40.09

Sute de oameni din Vurpăr s-au adunat în prima zi din an în fața Primăriei din comună. Nu cântă Plugușorul, ci își strigă supărarea din cauza faptului că nu au curent electric. De la Crăciun furnizarea se întrerupe la jumătate de oră după ce pleacă echipa de intervenție. Atât oamenii, cât și primarul sunt convinși că totul este o conspirație.

video

Primarul Liviu Toma se află în mijlocul oamenilor și încearcă să găsească o soluție. ”Oamenii sunt nemulțumiți, normal. De Crăciun s-a întâmplat la fel. Se lua curentul, chemăm echipa, după jumate de oră pica iarăși. Câteva zile a fost bine, de ieri de la ora 5 se întâmplă la fel. Acum am chemat iarăși de la Electrica. Au zis că se face un scurt undeva”, spune primarul.

Dar, în același timp primarul este convins că totul este o vendetă politică. ”Eu cred că este un șantaj. Cei care au pierdut la alegeri se răzbună acum. Dar nu îmi fac mie rău, le fac oamenilor, că au carne în frigidere”.

WhatsApp Image 2022 01 01 at 14.39.57

Curentul care se întrerupe frecvent afectează 3 străzi pe care se află 300 de case. Locuitorii lor au ieșit în fața Primăriei în prima zi din an. Și ei sunt convinși că totul este o conspirație, dar de data acesta pusă la cale de altcineva. ”De trei ani se întâmplă la fel, de Crăciun și de Revelion. E primarul aici, el face asta. E mână în mână cu Electrica. Nu știu ce vor, dar sigur e ceva la mijloc”, spune un bărbat din Vurpăr.

WhatsApp Image 2022 01 01 at 14.50.22

Pentru ca lucrurile să nu degenereze la Vurpăr a ajuns și o echipă de jandarmi. Oamenii îi așteaptă din nou, și pe cei de la Electrica, pentru a le rezolva problema o dată pentru totdeauna.

 

 

 

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.