testare covid elevi
foto: arhivă

Luni, 3 ianuarie, datorită cazurilor de îmbolnăvire COVID, au fost raportați 5 elevi pozitivi la virusul SARS-CoV-2 din timpul vacanței.

Aceștia sunt înmatriculați la Școala Gimnazială Nr. 1 Sibiu, Școala Gimnazială Nr. 4 Sibiu, Liceul Tehnologic „Avram Iancu” Sibiu, Liceul Teoretic „Axente Sever” Mediaș și Școala Gimnazială Mihăileni. La momentul actual doar clasa a VIII-a B de la Școala Gimnazială „Regele Ferdinand” Sibiu are cursurile suspendate, mâine urmând ca elevii din această clasă să revină la cursuri.

În urma testării ce s-a efectuat astăzi, 03.01.2022, cu teste noninvazive pe bază de salivă a fost raportat un caz pozitiv la Școala Gimnazială „Regina Maria” Sibiu, (băiat, 11 ani), urmând ca acesta să fie retestat cu RT-PCR.

Menționăm că  32.742 elevi din clasele V – XIII s-au întors la cursuri, preșcolarii și elevii din clasele Pregătitoare – IV fiind în vacanță până în 10.01.2022, zi în care se vor întoarce pentru finalizarea cursurilor din sem. I al anului școlar 2021 -2022.

Drept urmare luni, 03.01.2022, în județul Sibiu un număr de 19 elevi (0,58%), din cei care au reluat cursurile în unitățile de învățământ, au desfășurat orele în sistem online.

 

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.