ftfv scaled

Au apărut primele imagini cu tinerii care au distrus vila de Revelion. Se observă cum unul dintre băieţi ţine în mână o macetă, exact cum a descris proprietarul vilei.

tineri vila inchiriata

Poliţia a început identificarea tinerilor care au distrus o vilă din Bucureşti în noaptea de Revelion. O parte din aceştia s-au fotografiat în faţa casei şi au postat pe Instagram poza, în timp ce unul dintre petrecăreţi ţinea în mână o macetă, potrivit Observatornews.ro.

Tinerii au închiriat o vilă pentru Revelion şi până dimineaţă au distrus tot în ea. N-a rămas nimic întreg, nici măcar pereţii. În plus, au vândut bilete la intrare și au organizat o adevărată petrecere underground, cu droguri, băutură și arme. Conform informaţiilor obţinute de reporterul Observator Bogdan Dinu, tinerii percepeau o taxă de 80 de lei pentru cei care doreau să participe la distrugerea vilei.

Dimineață, proprietarul şi-a pus mâinile în cap, mai ales că nu are asigurare, şi ne-a trimis imagini pe Fii Observator cu dezastrul. Din păcate el nu avea asigurare.

Bărbatul a închiriat vila printr-un intermediar

Poliția Capitalei a transmis că propietarul vilei distruse de Revelion şi petrecăreţii s-au înțeles la telefon iar cheia a fost predată printr-un intermediar. Cu alte cuvinte, păgubitul nu a putut preciza nici datele de contact, nici numărul persoanelor care au participat la petrecerea de Anul Nou în vila distrusă.

”În data de 1 ianuarie 2022, Secția 14 Poliție a fost sesizată, de un bărbat cu privire la faptul că a inchiriat, pentru Revelion, pensiunea pe care o deține în București, unui grup de tineri,  dimineața constatând mai multe distrugeri în interior. 

Având în vedere că au relaționat telefonic și cheile au fost predate de un intermediar, nu a putut preciza date de contact sau numărul persoanelor care au participat. Cercetările sunt efectuate de Secția 14 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și pentru identificarea tuturor persoanelor”, a transmis Poliția Capitalei într-un comunicat pentru Obsevator.

Sursa Foto – Observator

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns