accident grav la mediaș - o mașină cu nouă pasageri a intrat într-un cap de pod - printre răniți și un bebeluș

Un accident rutier grav a avut loc marți seara în municipiul Mediaș. O mașină în care se aflau nouă persoane a intrat într-un cap de pod. Printre acestea se numără patru minori, unul dintre ei bebeluș.

Politiștii Biroului Rutier Mediaș au fost sesizați cu privire la producerea unui autoaccident rutier în Piața Andrei Șaguna din municipiul Mediaș. Din primele cercetări, se pare că șoferul unui autoturism, un cetățean străin în vârstă de 69 de ani, a intrat cu mașina într-un cap de pod. accident grav la mediaș - o mașină cu nouă pasageri a intrat într-un cap de pod - printre răniți și un bebeluș

„Din investigațiile efectuate până în acest moment, polițiștii au stabilit că în mașină se mai aflau 4 adulți și 4 copii minori, domiciliați în Copșa Mică. Cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul, precum și numărul pasagerilor din autoturism”, informează Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje SMURD și SAJ care au acordat primul ajutor victimelor și le-au transportat la spital. accident grav la mediaș - o mașină cu nouă pasageri a intrat într-un cap de pod - printre răniți și un bebeluș

„O persoană de sex masculin, șoferul, de aproximativ 69 de ani a fost descarcerat de echipajul de pompieri militari, conștient și cooperant. La fața locului au fost evaluate medical și s-au acordat îngrijiri medicale pentru 9 persoane dintre care 4 minori (3 minori și 1 bebeluș de câteva luni) și 5 adulți (2 femei și 3 bărbați)”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Toate persoanele implicate au fost transportate la CPU Mediaș, conștienți și policontuzionați. Dintre aceștia un minor de circa 11 ani a fost transportat la UPU Sibiu cu un traumatism deschis de femur.

Ultima oră

Comentariul meu