din cauza căldurii la păltiniş stratul de zăpadă a ajuns la 20 de centimetri - "este cea mai ciudată iarnă din ultimii 10 ani"

Reprezentanţii celui mai mare complex de pârtii din staţiunea Păltiniş se plâng că au probleme din cauza căldurii pentru a asigura cele mai bune condiţii schiorilor şi spun că „este cea mai ciudată iarnă din ultimii 10 ani”.

„Ziua e toamnă, noaptea vine iarna. Cam aşa se schimbă anotimpurile sus la munte în ultimele zile, în cea mai ciudată iarnă din ultimii 10 ani. Deşi condiţiile în timpul zilei nu sunt chiar cele pe care le dorim, seara e altă poveste. După ora 17,00 temperaturile scad uşor, zăpada se întăreşte, iar schiatul redevine o plăcere. Până în 8 ianuarie, instalaţiile de nocturnă se aprind în fiecare seară. Instalaţiile sunt deschise până la ora 21,00, iar skipass-urile costă între 90 de lei pentru studenţi/elevi/pensionari şi 100 de lei pentru adulţi. Iar de săptămâna viitoare, instalaţia de nocturnă va funcţiona în fiecare miercuri şi sâmbătă. Ne vedem şi când se lasă seara!”, au scris pe pagina de Facebook cei de la Arena Platoş Păltiniş.

Stratul de zăpadă măsoară 20 de centimetri în staţiunea Păltiniş, unde se înregistrează plus 1 grad Celsius, potrivit meteorologilor

Ultima oră

Comentariul meu