interregional călători introduce trenuri pe ruta sibiu - cluj napoca cu 24 de lei biletul

Societatea Interregional Călători S.R.L. a anunţat marţi că, începând cu data de 9 ianuarie 2022 vor circula trenuri Regio Expres şi pe ruta Cluj Napoca – Sibiu. Totodată din 10 ianuarie, introduce în circulaţie trenuri Regio Expres şi pe ruta Oradea – Timişoara, cu numai 24 de lei biletul. 

Programul cuprinde două curse: trenul 10500 va pleca din Oradea la ora 05,55 şi va ajunge la Timişoara la ora 09,24. Invers, trenul 10501 va porni din Timişoara la ora 14,23, cu sosire la Oradea la ora 17,46.

Potrivit unui comunicat semnat de directorul comercial Cristian Puşcău, un bilet Oradea – Timişoara costă 24 lei. Elevii beneficiază de gratuitate, în baza carnetului de elev, iar studenţii de reducere 50%, în baza legitimaţiei de student. Se acordă, de asemenea, toate facilităţile legale prevăzute pentru diversele categorii sociale (pensionari, persoane cu dizabilităţi etc.), prin cupoane de călătorie.

Interregional Călători are în dotare un număr de 34 de automotoare Duewag, care oferă condiţii civilizate de transport, având o capacitate de 140 de locuri pe scaune, iar în automotor pot fi montate 30 de suporturi speciale pentru bicicletă.

Din Oradea, mai există rute regulate către destinaţii importante precum Cluj-Napoca sau Satu Mare, cu legături către alte oraşe mari, dar şi trenuri de navetă către localităţi din judeţul Bihor, precum Bratca şi Valea lui Mihai.

Achiziţionarea legitimaţiilor de călătorie/abonamentelor se poate face în tren la personalul de tren sau online, accesând site-ul Interregional Călători https://interregional.ro.

Interregional Călători este o societate de transport feroviar de călători cu capital privat, înfiinţată în anul 2013, având sediul în Cluj-Napoca. Compania a demarat un proiect ambiţios prin care îşi propune să asigure mobilitatea între marile oraşe, prin mersuri de tren cadenţate, care să satisfacă nevoile de navetă ale călătorilor.

„Am reuşit să facem acest lucru deja în oraşe precum Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Bistriţa Nord, Cluj Napoca şi Târgu Mureş, iar începând cu data de 09.01.2022 vor circula trenuri Regio Expres şi pe ruta Cluj Napoca – Sibiu”, se arată în comunicat.

Ultima oră

Comentariul meu