politie razie alcool 2
Foto Arhivă

Polițiștii sibieni au depistat în trafic, în weekend, trei șoferi băuți. Unul dintre ei a avut o alcoolemie foarte mare, de peste 1 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii sibieni au depistat în 7 ianuarie, în jurul orei 17,00, în municipiul Sibiu,  un sibian în vârstă de 19 ani în timp ce conducea un autoturism având o concentrație de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, polițiștii rutieri întocmind actele pentru efectuarea de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La aceeași dată, în jurul orei 23,45, pe strada Semaforului din municipiul Sibiu, un alt șofer a fost identificat la volan conducând cu o concentrație de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. „Este vorba despre un tânăr în vârstă de 28 de ani, din județul Vâlcea, în cauză fiind întocmite actele pentru efectuarea de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului”, spun reprezentanții IPJ Sibiu.

Și în dimineața zilei de 8 ianuarie, în jurul orei 07,00, a fost depistat un alt șofer beat. Acesta a fost prins pe DN 1, în orașul Miercurea Sibiului. „Este vorba despre un localnic în vârstă de 39 de ani care a fost depistat conducând un autoturism și având o concentrație de 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat”, spun reprezentanții IPJ Sibiu.

După recoltarea probelor biologice, în cauză s-au întocmit actele pentru efectuarea de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu