gunoi sura

Patru persoane care au aruncat gunoi rezidual în pubelele stradale de pe raza localității Șura Mare au fost sancționate de primărie. Acestea au fost surprinse în fapt de camerele de supraveghere, iar mai apoi identificate cu ajutorul imaginilor.

Primăria Șura Mare a publicat pe pagina de Facebook mai multe videoclipuri în care protagoniști sunt câțiva cetățeni care aruncă gunoiul fără a-l sorta în pubelele stradale. În pubelele respective se colectează doar deșeuri reciclabile, pe când cele reziduale trebuie aruncate în pubelele din fiecare gospodărie.

„Europubela albastră este strict pentru deșeurile din hârtie și carton, nu pentru alte categorii de deșeuri! Persoanele identificate vor fi sancționate conform legii! Educația ecologică ar trebui să facă parte din educația pentru viață! Filmările postate, din păcate, indică faptul că mulți nu o au! Ne dorim o comună curată și de aceea apelam la implicarea dumneavoastră! Curățenia este eticheta noastra!”, se arată pe pagina de Facebook a Primăriei Șura Mare.

În ceea ce privește protagoniștii respectivelor filmări, cu toții au fost depistați și amendați.

„Au fost identificate toate persoanele care apar în imaginile respective. Trei dintre ele au fost sancționate contravențional cu suma de 400 de lei fiecare, iar una a primit o amendă de 1.000 de lei. Această amendă a fost aplicată unui cetățean care nu locuiește în Șura Mare”, a precizat primarul Ionuț Maier pentru Ora de Sibiu. 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu