WhatsApp Image 2020 09 27 at 10.13.30

Adrian Bibu de la PNL a fost principalul contracandidat al lui Astrid Fodor la alegerile locale din toamna lui 2020. A pierdut însă la diferență de aproximativ 12 procente. De atunci a devenit consilier local și administrator al județului. Despre o posibilă nouă candidatură, PNL-istul spune că deocamdată „livrează” proiecte sibienilor, iar până la viitoarele alegeri mai e timp de gândire.

Candidatura lui Adrian Bibu la Primăria Sibiu a fost o surpriză pentru majoritatea. Un tânăr PNL-ist s-a încumetat să lupte împotriva lui Astrid Fodor care candida pentru un al doilea mandat și care aducea cu ea istoria FDGR-ului și a lui Klaus Iohannis. Adrian Bibu a pierdut alegerile, dar nu a dispărut de pe scena politică. A intrat în Consiliul Local, iar acum un an a fost numit administrator al județului. Din aceste două posturi, spune el că ”am multe pe cap, am multe proiecte la care lucrez și care trebuie finalizate. Și pentru Spitalul Județean unde avem multe de făcut, și pentru Sala Transilvania, sunt destul de ocupat”, spune Adrian Bibu.

Aceasta ar fi una din motivațiile pentru care spune el, nu s-a gândit dacă va mai candida la Primăria Sibiu. ”Deocamdată îmi văd de treabă, mă concentrez pe ce am de făcut. Eu așa spun: hai să livrăm oamenilor ceea ce am promis, să ducem la final proiectele care le aduc un beneficiu. Ca să te duci în fața oamenilor trebuie să te prezinți cu ceva, să le arăți că ai făcut ceva mai bine ca alții. Atunci ei pot decide dacă merg cu Bibu sau cu X sau Y. Nu poți fi primar dacă nu te vrea comunitatea. Și ca să te vrea trebuie să le demonstrezi”, spune Adrian Bibu.

Așa că probabil acum se concentrează pe a demonstra și pentru a aduna un ”portofoliu” cu care să se prezinte într-o viitoare campanie electorală. Iar dacă va ieși din această lume a politicii și administrației, Adrian Bibu spune că se va întoarce în privat, la vechii colaboratori.

 

 

 

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.