sibienii de la elrond au cumpărat utrust, cea mai importantă companie de procesare a plăților crypto

Sibienii de la Elrond Network, au anunțat marți achiziția companiei portugheze Utrust, lider de piață în procesarea plăților crypto. Tranzacția este extrem de importantă în contextul în care procesatorii de plăți încă oferă timpi de decontare lenți și taxează comercianții între 3% – 11% din fiecare tranzacție.

Cei de la Elrond spun că odată cu achiziționarea Utrust, își propun să atingă două obiective, respectiv efectuarea plăților mai rapid, mai ieftin și mai sigur utilizând tehnologia blockchain și transformarea serviciilor de procesare a plăților dintr-o cheltuială pentru comercianți într-o sursă de venituri.
Prin achiziționarea Utrust, prima soluție de plăți cripto din lume care oferă conversie instantanee în numerar pentru plăți efectuate cu criptomonede, Elrond intenționează să revoluționeze comerțul electronic și plățile.
Scopul este de a efectua plăți complet digitale prin utilizarea blockchain-ului pentru a oferi soluții globale aproape instantanee și sigure la costuri neglijabile, accesibile comercianților din întreaga lume.
Mai mult, Elrond urmărește o schimbare de paradigmă în lumea plăților prin produsul Merchant Yield, care permite comercianților sa câștige un procent din fiecare încasare, în loc să îl plătească procesatorilor de plăți tradiționali, transformând astfel procesarea de plăți din cheltuială în sursa de venit.
„În Web3, noua generație de internet care integrează tehnologie blockchain, plățile vor fi procesate instantaneu, global și la un cost nesemnificativ. Obiectivul nostru principal este de a permite acest lucru comercianților din întreaga lume. Cel de-al doilea produs la care vom lucra împreună cu cel mai nou membru al familiei Elrond este Merchant Yield, o soluție de procesare a plăților DeFi-first, care va oferi un plus de randament pentru comercianți, în loc să le solicite acestora să plătească un procent din valoarea tranzacționată.” a declarat Beniamin Mincu, CEO Elrond Network.

sibienii de la elrond au cumpărat utrust, cea mai importantă companie de procesare a plăților crypto

Achiziție extrem de importantă
Pentru context, într-o lume complet digitală, procesatorii de plăți încă oferă timpi de decontare lenți și taxează comercianții între 3% – 11% din fiecare tranzacție, o sumă care este adesea diferența dintre profitabilitate și faliment pentru o mulțime de afaceri din întreaga lume.
Folosind tehnologia blockchain de ultimă generație pentru a efectua plăți nativ digitale, nu numai că vom crește viteza pentru decontări și vom reduce semnificativ costurile asociate cu primirea unei plăți, ci le vom transforma într-un flux de venituri scalabil. Acest lucru va permite comercianților din întreaga lume să includă piața cripto de mai multe trilioane de dolari în afacerile lor și să câștige din fiecare tranzacție pe care o primesc, în loc să plătească pentru aceasta.
„Ideea de a transforma plățile dintr-o cheltuială într-un flux de venituri ne-a părut la fel de nebunească precum pare și celor care aud despre ea pentru prima dată. Dar după ce am explorat acest lucru împreună cu Elrond, nu numai că am realizat că acest lucru este posibil, ci și că este viitorul inevitabil al plăților. Așa că am decis să ne unim forțele și să accelerăm implementarea plăților DeFi.” a spus Sanja Kon, CEO Utrust.
Cu ajutorul tehnologiei Elrond, Utrust trece într-un nou capitol de creștere. Unul cu cu implicații semnificative pentru e-commerce și comercianții din întreaga lume.

Ultima oră

Comentariul meu