politia
foto arhivă

Un bărbat în vârstă de 28 de ani urmărit internațional a făcut o gafă care-l va costa viața. Acesta a mers să își schimbe cartea de identitate care a expirat și astfel, a fost reținut de polițiști, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi. 

Potrivit sursei citate de Agerpres, pe numele bărbatului era emis un mandat european de arestare de către autorităţile spaniole, în urma implicării acestuia într-un accident rutier soldat cu moartea unei persoane şi rănirea alteia, notează Digi24.

“Poliţiştii Biroului Urmăriri din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale au depistat un bărbat, de 28 de ani, din comuna Frumuşita, urmărit internaţional, care, în cursul anului 2019, ar fi fost implicat într-un accident rutier, petrecut pe teritoriul Spaniei, soldat cu decesul unei persoane şi rănirea alteia, şi pe numele căruia exista un mandat european de arestare. Bărbatul, care a fost depistat în timp ce încerca să-şi schimbe actul de identitate expirat, la Serviciul Public Local de Evidenţă a Persoanei, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi, care a dispus reţinerea sa pentru 24 de ore. În cursul zilei de azi (marţi – n.red.), persoana în cauză va fi prezentată magistraţilor Curţii de Apel Galaţi, care vor dispune asupra cererii formulate de autorităţile judiciare spaniole”, a precizat IPJ Galaţi.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu