usr propune preluarea fostei baze tursib de către municipalitate și deschiderea discuției despre posibilele funcțiuni publice

USR propune preluarea fostei baze Tursib de către municipalitate și deschiderea discuției despre posibilele funcțiuni publice.

Terenul pe care s-a aflat până de curând autobaza Tursib reprezintă pentru Sibiu o ocazie rar întâlnită pentru construirea unor obiective care să aducă un plus valoare în comunitatea locală. În cazul multor proiecte din oraș se reclamă lipsa unui teren, dar în mod bizar, când acesta este disponibil, este pus la vânzare, acesta fiind cazul terenului situat pe Calea Dumbrăvii.

Un astfel de teren aflat într-o zonă deja dens construită trebuie utilat cu funcțiuni de care să se bucure întreaga comunitate sibiană și nu trebuie să devină doar un alt cartier – dormitor.

Zona duce lipsă de spații necesare unităților de învățământ (școală, grădiniță, creșă) sau de desfășurare a activităților în aer liber. Un bazin de înot de dimensiuni olimpice ar putea fi de asemenea edificat aici.

USR propune preluarea acestui teren de către municipalitate și deschiderea discuției despre posibilele funcțiuni publice. Aceasta idee vine în completarea sugestiilor și propunerilor făcute de membrii Ordinului Arhitecților Sibiu-Vâlcea .

 

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Aici are dreptate,oraşul are nevoie de asemenea locuri,bazin olimpic cum e olimpia(din păcate închisă,parcuri pentru copii,numai blocuri…nu se poate…nu trăim numa între betoane,trebuie şi locuri în care se pot face activități