video: george simion de la aur, protest acasă la iohannis - „o să plătești pentru cele șase case câștigate din meditații”
Captură Facebook

George Simion, copreședintele partidului AUR, a fost prezent luni la Sibiu și a protestat, împreună cu alte zeci de persoane, în fața uneia dintre casele președintelui Klaus Iohannis. Acesta a strâns apoi semnături prin municipiu pentru a-l demite pe șeful statului.

Procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție au anunțat în începutul săptămânii, printr-un comunicat de presă, că au deschis un dosar penal in rem pentru că Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) ar fi minimalizat importanța Holocaustului, spunând că este o „temă minoră”. Acesta este unul dintre motivele pentru care Simion s-a aflat la Sibiu, de unde a transmis că „ei vor să ne aresteze, deși ei ar trebui arestați”.

video: george simion de la aur, protest acasă la iohannis - „o să plătești pentru cele șase case câștigate din meditații”
Captură Ziua Online

Simion a publicat un clip video pe pagina sa de Facebook, menționând că acesta cuprinde „mesajul românilor pentru cei care vor să interzică AUR”. 

„Am ajuns la Sibiu, la una din cele șase case ale primului turist al țării, Klaus Iohannis, și de aici avem un apel pentru locatarul de la Cotroceni. Nu mai trimiteți procurorii să interzică AUR, să ne scoată în afara legii. Oamenii sunt alături de noi și în Sibiu și în celelalte localități ale țării, așa că retrage-ți procurorii, retrage-ți frații Muraru. Pentru cele șase case pe care le-ai câștigat chipurile din meditații o să plătești! Până atunci te dăm jos! Jos, Iohannis!”, a spus Simion în fața casei lui Iohannis de pe strada Someșului.

Acesta a plecat împreună cu protestatarii și în centrul orașului acolo unde, pe strada Nicolae Bălcescu, a indicat încă o altă casă, despre care a spus că președintele țării, pe vremea când era primar în Sibiu, o avea în chirie. „Și acum ajungem la casa de pe care a luat chirie 300 de mii de euro deși nu îi aparținea. Nu a dat niciodată banii înapoi! Omul ăsta ne conduce de 7 ani și vă întreb pe voi, români: Să-l mai lăsăm să ne mai conducă încă 3 ani de acum înainte? Nu! Omul ăsta care a furat Sibiul dură și România și trebuie îndepărtat de la Palatul Cotroceni! Jos, Iohannis”, a mai spus Simion.

Simion s-a plimbat în mai multe puncte cheie ale Sibiului pentru a strânge semnături de la sibieni pentru demiterea lui Klaus Iohannis.

Sursa video: Ziua Online

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

    1. De acord!!! Vin toate gunoaiele haur-iste sa faca ordine in Sibiu! Sa mearga acasa, la ma-sa!!!