pistol neletal
foto: arhivă

A fost agitație mare în noaptea de luni spre marți pe o stradă din municipiul Sibiu. Un bărbat a fluturat în aer o armă și, în apropiere de mall-ul Promenada, a tras un foc cu un pistol neletal. Polițiștii l-au găsit pe individ, iar arma a fost confiscată.

„La data de 11 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul I.P.J. Sibiu au identificat un bărbat în vârstă de 50 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, bănuit că, la aceeași dată, în jurul orei 01,30, ar fi făcut uz de armă fără drept constând în aceea că ar fi executat un foc în plan vertical cu un pistol neletal, pe strada Fabricii din municipiul Sibiu”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Totodată, în autoturismul persoanei în cauză, a fost identificat și confiscat un pistol neletal pentru care bărbatul nu deține autorizație de uz și deținere.

Sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, respectiv uz de armă neletală fără drept.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu