medic

Un medic care a fost de prefectură pentru succesul campaniei de vaccinare anti-COVID-19, a fost prins că vaccina la chiuvetă.

Medicul de familie din localitate ieșeană Ciohorăni cercetat penal după ce a eliberat certificate ilegale de vaccinare a fost premiat în noiembrie 2021 de către Prefectura Iași pentru succesul campaniei de vaccinare pe care o derula în comună, scrie Ziarul de Iași.

Potrivit sursei citate, un vaccin fals costa 500 de lei, iar medicul de familie din Ciohorăni mai avea un cabinet și în județul Neamț.

”Avem o relație foarte bună cu ea din punctul meu de vedere, este un medic deosebit și chiar cetățenii din comunitate apreciază activitatea dumneaei, am și felicitat-o în trecut pentru cum se implică în munca medicală cu cetățenii. Suntem foarte surprinși de situația asta”, a declarat Ticu Simion, primar în localitatea Ciohorăni.

Polițiștii Direcției Generale Anticorupție, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț, au efectuat miercuri 25 de percheziții la domiciliile unor persoane din județele Neamț și Iași, suspectate de săvârșirea unor infracțiuni de fals și corupție în legătură cu obținerea în mod ilegal a unor certificate care să ateste vaccinarea anti-COVID-19.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu