femeie volan
foto: arhivă

O tânără din Sibiu s-a ales cu dosar penal la doar 18 ani. O parte din vină este și a tatălui, deoarece el a susținut-o să se urce la volanul unei mașini deși nu avea permis de conducere.

„La data de 12 ianuarie a.c., în jurul orei 20,00, polițiștii rutieri au oprit un autoturism condus pe DJ 105N, în afara localității Turnu Roșu. La volan a fost identificată o tânără în vârstă de 18 ani, domiciliată în municipiul Sibiu, care nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că autoturismul în cauză i-a fost încredințat tinerei de către tatăl acesteia, în vârstă de 49 de ani”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În cauză, pe numele sibiencei s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis, iar tatăl este cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de încredințare.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

1 Commentariu

Comentariu

  1. Frumos titlu! Las numele si e-mail daca doresti sa iti spun putina istorie despre acest sat si locuitorii lui. Cred ca doar cei fara carte generalizeaza si dupa cate stiu eu acestia ar trebuii sa aiba alte meserii, nu jurnalisti care sa foloseasca astfel de titluri.