ion filip

Este doliu în învățământul sibian. La o săptămână de la decesul directorului Școlii Gimnaziale Bârghiș, a murit și fostul inspector școlar, profesorul de geografie Ion Filip. Vestea i-a întristat pe colegii săi, care îi transmit ultimele mesaje pe rețelele de socializare.

Anunțul trist că fostul inspector școlar și profesor de geografie Ion Filip a decedat a fost făcut pe pagina de Facebook a Inspectoratului Școlar Județean Sibiu.

„În această dimineață, fostul inspector școlar și profesor de geografie Ion Filip s-a înălțat la ceruri! Un om de o valoare inestimabilă, absolvent al Facultății de Geografie din București, profesor de geografie la Școala Gimnazială Jina, director la actuala Școală Gimnazială „Ioan Ban Dascălu” Poiana Sibiului și inspector școlar pentru geografie și perfecționarea cadrelor didactice, rămâne în memoria noastră ca om dedicat școlii, ce și-a pus amprenta asupra multor generații de dascăli.  Veșnică amintire și respect! DUMNEZEU SĂ-L AȘEZE CU DREPȚII!”, se arată în postarea de pe Facebook a ISJ Sibiu.

În urmă cu o săptămână a murit și directorul Școlii Gimnaziale Bârghiș, Celina Toader. Aceasta suferea de mai mulți ani de o boală cruntă.

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.