Daniel Mosin si sebastian sebu PSD

Partidul Social Democrat s-a ales cu doi subprefecți în județul Sibiu, după ce a intrat la guvernare cu PNL și UDMR. Astfel începând de joi, 13 ianuarie 2022, Sebastian Gheorghe Șebu și Moșin Daniel, au fost instalați oficial ca subprefecți. Cei doi spun că numirea îi onorează.

Șebu: ” Numirea în această funcție nu o consider ca fiind o oportunitate”

”Am decis să mă implic și să îmi asum responsabilități, alături de echipa PSD Sibiu, într-un context socio-economic dificil. Am considerat că pregătirea și experiența mea pot contribui la buna coordonare a acțiunilor pe plan local inițiate de conducerea executivă centrală pentru diminuarea efectelor pandemiei și ale crizei economice asupra populației. Numirea în această funcție nu o consider ca fiind o oportunitate, ci o nouă provocare, în momente de încercări atipice la care noi toți trebuie să facem față.”, spune Sebastian Gheorghe Șebu.

CITIȚI ȘI: PSD are doi subprefecți la Sibiu – Daniel Moșin și Sebastian Șebu, numiți miercuri în ședința de Guvern

Moșin: ”Numirea în funcție mă onorează”

”Numirea în funcția de subprefect al județului Sibiu mă onorează și le mulțumesc colegilor pentru încrederea acordată. Privesc această funcție ca pe o mare responsabilitate și nu ca pe un privilegiu. O responsabilitate pe care o am față de fiecare cetățean al acestui județ. În calitate de subprefect al județului Sibiu, voi cere de la toți cei alături de care voi lucra să manifeste aceeași responsabilitate pentru că numai astfel ne vom putea aduce contribuția la implementarea proiectelor Guvernului în teritoriu. Atât în relația cu colegii din cadrul Instituției Prefectului, cât și în relația cu instituțiile deconcentrate, voi promova profesionalismul și buna colaborare, bazate pe proceduri clare și pe obiective concrete. Îmi doresc să fim, instituțional, mai prietenoși cu cetățenii, în slujba cărora lucrăm, și mai preocupați de problemele cu care aceștia se confruntă ori pe care le sesizează. Sunt convins că voi avea o colaborare foarte bună cu fiecare dintre noii mei colegi și ii asigur de tot sprijinul meu.”, spune și Moșin Daniel.

 

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.