afacerist fier vechi
Sursa: Facebook/Profil Public

Un bărbat din Sibiu a ajuns zilele acestea în fața procurorilor sibieni fiind cercetat pentru trafic de influență și șantaj. Printre acuzațiile care i se aduc se numără faptul că a falsificat certificate fiscale în schimbul unor sume considerabile de bani, a șantajat mai multe persoane, a fost implicat într-o altercație și, în plus, ca patron al unei firme de colectare fier vechi de pe raza municipiului, și-a amenințat concurența astfel încât să dețină monopolul.

M. R. este bărbatul din Sibiu care a a ajuns în fața procurorilor fiind cercetat pentru trafic de influență și șantaj. Acesta a luat o mită de 7.000 de lei de la două persoane cărora le-a spus că le poate rezolva cu niște certificate fiscale, întrucât el cunoaște câțiva angajați la Direcția Fiscală Locală a Primăriei Sibiu și la cea din Primăria Șelimbăr. Mai mult, bărbatul, care este și patronul unui centru de colectare fier vechi, și-a amenințat competitorii și le-a spus să nu își mai facă reclamă tocmai pentru ca el să aibă monopol pe Sibiu. Totodată, individul a fost implicat într-o bătaie pentru a-i recupera unui prieten niște bani și a amenințat alte persoane care voiau să-l dea în judecată într-o altă speță.

VEZI AICI INFRACȚIUNILE AFACERISTULUI CU FIER VECHI

În cursul zilei de joi, sibianul a ajuns în fața judecătorilor care au acceptat propunerea procurorilor de a-l trimite în arest preventiv pentru 30 de zile.

Pe profilul personal de Facebook, M.R. este un familist convins, fiind înconjurat mai mereu de familie. Din postările și live-urile pe care le face nu lipsesc nici prietenii săi, alături de care obișnuia să facă chermeze, cu mese întinse și îmbelșugate.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu