polei trafic
FOTO: arhivă

Centrul Infotrafic avertizează că vineri dimineața pe mai multe drumuri din țară este polei, iar carosabilul este alunecos. Printre drumurile vizate se află şi Autostrada A1 Deva – Sibiu, între kilometrii 369 şi 412

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, pe unele drumuri din țară carosabilul este alunecos din cauza depunerii de polei și se acționează cu material antiderapant.

Este vorba de DN 7 și DN 79 în județul Arad, DN 7 în Hunedoara, DN 18 în Maramueș, DN 19 și pe raza localităților Satu Mare și Carei, în județul Satu Mare, DN 1C în Sălaj și pe Autostrada A1 Deva – Sibiu (km 369-412).

Șoferii sunt sfătuiți să circule cu viteză foarte redusă și să evite manevrele periculoase. „Folosiți frâna de motor pentru reducerea vitezei și nu bruscați comenzile autovehiculului”, au transmis polițiștii.

Pe autostrăzile A1 București – Pitești, A2 București – Constanța, A3 București-Ploiești, DN 1 Ploiești – Brașov se circulă în condițiile unui carosabil parțial umed, cu vizibilitate bună, fără precipitații.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu