george simion

A fost deschis un dosar penal pentru partidul politic AUR. Membri formațiunii politice au pătruns în sediul Primăriei Timişoara.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, a fost întocmit un dosar penal pentru violarea sediului profesional, în care se efectuează cercetări sub coordonarea procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara.

Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz (USR), a declarat, vineri, că “o bandă de membri şi simpatizanţi ai AUR, în frunte cu George Simion” au pătruns ilegal în sediul primăriei, ”prin forţă fizică”, cu scopul de a crea “haos şi panică în instituţie şi printre timişorenii” care se aflau în sediu.

Edilul a acuzat faptul că Jandarmeria şi Poliţia Locală ar fi asistat “impotente” la acest act de violenţă.

Jandarmeria Română a precizat, printr-un comunicat, că nu are atribuţii de pază a sediului Primăriei Timişoara şi că “jandarmii aflaţi în zona Primăriei au acţionat imediat după ce au fost sesizaţi”.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

2 Commentarii

Comentariu

  1. Au intrat pe geam? Au intrat clandestin? N-am stiut ca intr-o institutie publica -primarie n-au voie sa intre liber cetatenii. Mai sa fie. Un strain a intrat noaptea in sediul parlamentului tarii escaladand gardul. Finalul- nimic. Sa fim seriosi ar trebui sa inteleaga si d-l primar Frit ca in sediile primariilor cetatenii au acces ;liber.

  2. unde-i LEGEA in tara asta din Africa ? landarmeria ,politia ?zero ! da salarii cit incape ,…………..grasi imbuibati ,