bere trei stejari 12

Complexul Trei Stejari rămâne o amintire. După ce fabrica a fost dărâmată, acum a venit rândul clădirii în care a funcționat restaurantul. Destinația terenului din apropierea centrului Sibiului este stabilită, o clădire ultra modernă fiind deja dată în funcțiune. Urmează și niște blocuri.

[fvplayer id=”565″]

Terenul fostei fabrici de bere Trei stejari este acum locul în care a ”răsărit” o clădire ultramodernă în care începând de anul acesta funcționează birourile unei firme de asigurări. Clădirea a fost concepută pe locul scheletului unui hotel, dar la construirea căruia s-a renunțat.

bere trei stejari 02

În curând acolo o să înceapă construcția unui magazin Lidl, al cărui proiect a fost îndelung discutat în consiliul Local, dar care din a patra încercare a primit votul consilierilor.

bere trei stejari 15bere trei stejari 14

Acum se demolează și clădirea în care a funcționat o perioadă berăria și restaurantul Trei Stejari. Aici se vor construi blocuri de locuințe, care la parte vor avea spații comerciale.

[fvplayer id=”566″]

bere trei stejari 04bere trei stejari 12

 

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

4 Commentarii

Comentariu

  1. Unde ne au adus jegosi de Politicieni . Au vinduto au falimentato și acuma trag foloasele. Dracu sa va ia UNIUNEA EUROPEANĂ

  2. Nimic nou, util pentru miile de sibieni. Doar în interesul celor câțiva “investitori” care vor să își mărească averea. Blocurile vor sufoca și mai mult orașul, Kaufland este la 2 pași, iar firme de asigurări sunt peste tot. Rușine consilierilor și tuturor aleșilor.

  3. Păcat ,pt ca se putea salva clădirea și putea sa aibă o alta destinație…in Spania f multe clădiri vechi s au conservat au fost reformate și au o alta destinație de exemplu birouri pt administrația de stat…

  4. Stiri scrise de jurnalisti documentati la “claca din sat”…
    “Terenul fostei fabrici de bere Trei stejari este acum locul în care a ”răsărit” o clădire ultramodernă în care începând de anul acesta funcționează birourile unei firme de asigurări”

    Comania care isi desfasoara activitatea in acest sediu este NTT Data Romania care are cu totul alt domeniu de activitate decat cel mentionat in articol