Djokovic

Alex Hawke, ministrul Imigrării din Australia, a decis anularea vizei lui Novak Djokovic (34 de ani, locul 1 ATP). Echipa legală a sârbului pregătește contraatacul! 

Ministrul Imigrării din Australia și-a folosit puterea excepțională de decizie și a dictat în urmă cu câteva minute anularea vizei lui Novak Djokovic, anunță New Age, cotidian din Melbourne. Liderul ATP va trebui să părăsească Australia de îndată, astfel că participarea sa la Australian Open, turneu programat între 17 și 30 ianuarie, pare puțin probabilă, transmite gsp.ro.

În aceste momente, avocații lui Nole pregătesc contraatacul. Dacă nu contestă decizia în instanță sau dacă nu primește un verdict favorabil acolo, pe Djokovic îl așteaptă deportarea!

Viza lui Novak Djokovic a fost ANULATĂ: „A fost în interesul public”

În jurul orei 18:00 în Melbourne, Hawke a declarat:

„Astăzi mi-am exercitat puterea de a-i anula viza domnului Novak Djokovic din motive de sănătate și bună ordine, pe motiv că a fost în interesul public să procedez așa.

Decizia a venit după ordinele oferite de Curtea Federală pe 10 ianuarie, când precedenta anulare a vizei lui Djokovic fusese întoarsă pe motive de echitate procedurală.

În luarea acestei decizii, am avut în considerare informații care mi-au fost furnizate de Departamentul Afacerilor Interne, Forțele de Frontieră și din partea domnului Djokovic.

Guvenul Morrison este ferm angajat să protejeze granițele Australiei, în special în legătură cu pandemia de COVID-19”.

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.