furt telefon01mall

O femeie din Sibiu, angajată a unui magazin din incinta mall-ului Promenada, a fost prăduită de un hoț. Într-un moment de neatenție, individul i-a cotrobăit prin geantă, chiar în interiorul locației unde aceasta muncea, și a plecat cu telefonul mobil. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere montate în magazin.

O tânără din municipiul Sibiu a rămas fără telefonul mobil după ce un bărbat i-a căutat prin lucruri și i l-a furat. Acesta a profitat de neatenția femeii și, fără să dea de bănuit, s-a prefăcut că privește o vitrină. În realitate, individul a ochit mobilul și s-a dus direct la țintă. În nici un minut, a reușit să-l ia și a plecat în liniște din magazin. Toată scena a fost surprinsă de camerele de supraveghere.

[fvplayer id=”578″]„Unei colege de muncă i s-a furat telefonul din magazinul Xpress de la parter din Promenada. Hoțul este cel care poartă o șapcă albastră și șchiopătează. Colega avea telefonul, model Samsung A12, pe o măsuță de cafea, lângă frigiderul cu răcoritoare. Când a observat că nu îl mai are, și-a dat seama că cineva i l-a furat, așa că a chemat poliția”, spune una din colegele femeii.

Tânăra a chemat poliția imediat ce și-a dat seama că a fost vorba despre un furt. Acesta a depus și o plângere. „În cauză, la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, Biroul de Investigații Criminale, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Comentariul meu

Lasă un răspuns