copaci căzuţi în subarini 31

Parcul Sub Arini din municipiul Sibiu este plin de arbori doborâți la pământ. În această perioadă, mai mulți copaci s-au rupt și au rămas culcați pe alei. 

[fvplayer id=”589″]Parcul Sub Arini este superb indiferent de anotimp, iar atunci când ne dorim să luăm o gură de aer proaspăt, o plimbare pe aleile de aici este cea mai bună variantă. De câteva zile însă, parcul pare părăsit și neîngrijit, iar asta fiindcă mai mulți arbori au căzut ca secerați la pământ, unii dintre ei fiind smulși din rădăcină. Odată ce au fost doborâți, copacii au rămas pe loc, blocând unele alei. 

copaci sub arini 3copaci ca%cc%86zut%cc%a7i i%cc%82n subarini 02copaci ca%cc%86zut%cc%a7i i%cc%82n subarini 09

Mai mulți arbori au cedat zilele acestea și s-au rupt, fiind doborâți la pământ. Unii dintre ei par să fi cedat din cauza vântului puternic, fiind smulși din rădăcină, iar alții par a fi tăiați.

copaci sub arinicopaci sub arini 4copaci ca%cc%86zut%cc%a7i i%cc%82n subarini 13copaci ca%cc%86zut%cc%a7i i%cc%82n subarini 21copaci ca%cc%86zut%cc%a7i i%cc%82n subarini 16

În anii trecuți, mai multe persoane au trecut prin clipe de coșmar după ce crengi și chiar arbori masivi s-au rupt în parc. Cel mai recent, în vara anului trecut, un copac înalt s-a prăbușit în zona locului de joacă pentru copii. Nicio persoană nu a fost rănită atunci și, nici în cazurile de acum, nu s-au semnalat situații neplăcute.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu