pompieri incendiu

Un autoturism aflat în mers a luat foc între Sibiu și Mediaș în zona localității Agârbiciu. Pompierii sibieni au intervenit.

Pompierii militari ai Detașamentului Mediaș alături de membrii SVSU Axente Sever au intervenit de urgență cu o autospecială de stingere în localitatea Agârbiciu pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit compartimentul motor al unui autoturism.

„Un cetățean în timp ce se deplasa pe sensul de mers Sibiu – Mediaș, în zona localității Agârbiciu a observat că iese fum de sub capota autoturismului său. Pentru a putea verifica mai bine situația acesta s-a oprit la rude în localitatea Agârbiciu unde a constat incendiul. Forțele sosite la fața locului au lichidat prompt incendiul în limitele găsite. A ars compartimentul motor și s-a degradat habitaclul autoturismului”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric produs ca urmare a unei defecțiuni la alternator. Nu au fost semnalate victime.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu