nicolae ciuca
Sursa Foto - GOV.RO

Iohannis reacționează după ce Premierul României, Nicolae Ciucă a fost acuzat de plagiat: „Consider corectă decizia premierului de a solicita analizarea tezei sale de doctorat de către Comisia de Etică a UNAp.”

„Preşedintele Klaus Iohannis îşi menţine poziţia reiterată în nenumărate declaraţii publice privind combaterea fenomenului plagiatului şi importanţa integrităţii academice, potrivit adevărul.ro.

Preşedintele României consideră corectă şi necesară decizia premierului Nicolae Ciucă de a solicita analizarea tezei sale de doctorat de către Comisia de Etică a UNAp, orice demers menit să clarifice suspiciunile formulate în spaţiul public fiind binevenit.

Până la o decizie finală a instituţiilor abilitate, Preşedintele Klaus Iohannis nu va mai face alte precizări pe acest subiect”, se arată în răspunsul Administraţiei Prezidenţiale la solicitarea Europei Libere.

În urma informaţiilor apărute în spaţiul public, Ciucă a anunţat că solicită analizarea lucrării sale de doctorat de către Comisia de Etică a UNAp – Instituţia Organizatoare de Studii de Doctorat, precizând că lucrarea sa este originală, redactată în concordanţă cu cerinţele legale existente la momentul respectiv.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns