disparut paul vecerdea

O femeie din Sibiu a alertat poliția după ce soțul ei, în vârstă de 74 de ani, a dispărut de acasă. Dacă îl vedeți, sunați la 112!

UPDATE

Bărbatul a revenit acasă. Nu a fost victima niciunei infracțiuni pe întreaga perioada cât a lipsit.

Știrea inițială 

Poliţiştii sibieni caută un bărbat în vârstă de 74 de ani care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea bărbatului sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

„În seara zilei de 17 ianuarie a.c., în jurul orei 21,00, polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 15,00, soțul său, VECERDEA PAUL, în vârstă de 74 de ani, a plecat de la domiciliu, din municipiul Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni”, anunță Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Semnalmente:  înălțime 170 cm, greutate aproximativ 70 de kg, ochi căprui, păr cărunt, tuns scurt, ten alb, constituție atletică.

La momentul plecării, bărbatul purta pantaloni tip blue-jeans de culoare bleumarin, geacă tip palton de culoare neagră, șapcă de culoare neagră și adidași de culoare bej. Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News


Comentariul meu