batrana
foto: arhivă

O româncă din Italia a păcălit o bătrână. A convins-o să-i dea în jur de 40.000 de euro după ce i-a povestit că duce o viață foarte grea și că i-au murit trei copii.

Poveste inventată

Mai exact, românca a spus că şi-a pierdut toţi cei trei copii în decurs de cinci ani. Unul dintre copii i-ar fi murit în Olanda, într-un accident de maşină, iar ceilalţi doi, gemeni, au murit la cinci ani din cauza unor atacuri cerebrale. Înduioşată de povestea inventată a româncei, femeia din Italia i-a dat importante sume de bani pentru a plăti înmormântările celor trei copii. Românca a reuşit să obţină astfel peste 40.000 de euro, scrie observatornews.ro.

Bătrâna s-a prins că ceva nu e în regulă în momentul în care a vrut să-şi plătească facturile şi a realizat că nu mai are niciun ban în cont. Atunci a anunţat poliţia. Autorităţile au mers pe firul poveştii până au ajuns la românca. Aşa au descoperit că acesta nu doar că nu ducea o viaţa grea, ci avea mai multe bunuri printre o maşina BMW X6, o dronă în valoare de 2.000 de euro, dar şi alte obiecte de valoare. Româncei i-a fost retrasă cetăţenia italiană, iar pe numele ei a fost deschis dosar penal.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News


Join the Conversation

1 Commentariu

 1. Posibil ca presa româna sa nu fi citit bine;
  CETATENIA UNEI PERSOANE NU SE POATE RETRAGE doar asa de florile-marului …
  Țiganca a făcut o înșelătorie si NU a ucis pe nimeni.
  Deci, draga pressa, poate i s-a anulat DREPTUL DE SEDERE neavând niciodată CETATENIE italiana, este cu totul alceva.
  O CETATENIE NU POATE FI RETRASA UNEI PERSOANE (care a primit cetățenia) DECÂT ÎN CAZURI DE PERICLITAREA SIGURANTEI ACELUI STAT & TERRORISM.
  PERSOANELE ÎNASCUTE CU CETATENIA STATULUI RESPECTIV NU SE POATE RETRAGE DE NIMENI, DAR POATE RENUNTA LA CETATENIE *DOAR* PERSOANA CARE O DETINE / PURCEDE.