furt scule
FOTO arhivă

Un bărbat din Mediaș a fost plasat sub control judiciar după, la mijlocul lunii ianuarie, a intrat într-o curte de pe raza aceluiași municipiu și a furat mai multe țevi de cupru, un modul GPS și o bormașină.

„La data de 18 ianuarie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Mediaș au reținut un bărbat în vârstă de 26 de ani, localnic, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, informează reprezentanții IPJ Sibiu.

În fapt, medieșeanul este bănuit că, la data de 16 ianuarie, ar fi pătruns într-un imobil de pe raza municipiului Mediaș, de pe strada Cibin, de unde ar fi sustras țevi din cupru, un modul GPS și o bormașină. În urma activităților desfășurate de către polițiști, prejudiciul a fost recuperat în totalitate și înapoiat părții vătămate.

După administrarea probatoriului în cauză, la data de 18 ianuarie a.c., polițiștii medieșeni l-au reținut pe presupusul autor pentru 24 de ore, iar la data de 19 ianuarie a.c., procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș a dispus aplicarea față de persoana în cauză a măsurii controlului judiciar pentru 60 de zile. Cercetările în acest caz continuă.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns