semnare documente constitutive adi transport 2

În data de 20 ianuarie, la Primăria Sibiu a avut loc o nouă ședință de lucru a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Transport Metropolitan Sibiu.

semnare documente constitutive adi transport 3 scaled

La întâlnire au participat primarul municipiului Sibiu, doamna Astrid Fodor, în calitate de gazdă, și primarii localităților membre în această Asociație, domnii Marius Grecu (Șelimbăr), Vasile Budin (Poplaca), Valentin Dumitru Ioan Ivan (Sadu), Ioan Seuchea (Cristian), Valentin Ristea (Șura Mică), George Claudiu Predescu (Ocna Sibiului), Ionuț Maier (Șura Mare) și Ioan David (Roșia), iar din partea orașului Cisnădie- doamna administrator public Otilia Man.

semnare documente constitutive adi transport 5 scaled

Edilii au semnat Statutul și Actul Constitutiv al Asociației și au ales președintele Adunării Generale a acesteia, în persoana primarului Astrid Fodor. De asemenea, au fost aleși prin vot membrii Consiliului Director: primarii Astrid Fodor, Valentin Ivan, Marius Grecu, Claudiu Predescu și Ionuț Maier.

semnare documente constitutive adi transport 4 scaled

Un punct important de discuție a fost și accesarea de fonduri din PNRR – componenta 10 – Fondul Local, pentru achiziția de autobuze electrice sau alimentate cu hidrogen, atât pentru municipiul Sibiu, cât și pentru extinderea transportului de călători pe anumite rute în afara Sibiului. Ca prim pas, Primăria Municipiului Sibiu a transmis Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, entitate prin care se va desfășura finanțarea pe această componentă, intenția de a depune un astfel de proiect.

semnare documente constitutive adi transport 1 scaled

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns