accident ambulanta
FOTO INFO TRAFIC jud. SIBIU

O ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean a fost implicată într-un eveniment de circulație. Șoferul acesteia se face răspunzător pentru accident, motiv pentru care va rămâne fără permis.

Ambulanța aparține de SAJ Agnita, iar sâmbătă după-amiaza venea către Sibiu. Aducea un copil de 3 ani, împreună cu mama sa, pentru mai multe investigații, la Spitalul Luther. La intrare în Sibiu, pe strada Ștefan cel Mare, șoferul a intrat într-o depășire și a intrat în coliziune cu o mașină condusă de o șoferiță. ”Polițiștii rutieri au stabilit că șoferul a intrat într-o depășire neregulamentară, motiv pentru care va fi sancționat contravențional cu amendă și îi va fi suspendat permisul pe o perioadă de 60 de zile”, spune Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Nimeni nu a fost rănit în urma impactului. ”Șoferița autoturismului a refuzat transportul la spital și nu a suferit răni. Copilul transportat la Sibiu și mama lui aveau centurile puse în ambulanță, nu au suferit nici ei nicio vătămare corporală”, spune Genu Scridon, purtător de cuvânt SAJ Sibiu.

 

 

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns