IMG 20220123 WA0002

A nins la Sibiu până târziu în noaptea de sâmbătă spre duminică, astfel că stratul de zăpadă este destul de consistent. Este bucuria copiilor care au ieșit la joacă, dar este neplăcerea șoferilor care se gândesc cu groază că trebuie să iasă pe străzi. Dar, reprezentanții Primăriei Sibiu îi asigură că străzile orașului sunt curățate și practicabile.

”Stratul de zăpadă așternută în Sibiu după ninsoarea abundentă măsoară peste 10 cm. În acest context, echipele de deszăpezire au lucrat pe tot parcursul nopții. Zece utilaje au acționat pe arterele principale, dar și în cartiere, astfel că în această dimineață se poate circula corespunzător, în condiții de iarnă. Trei echipe au deszăpezit manual scări, trotuare, stații de autobuz și alei din parcuri. În stațiunea Păltiniș, utilajul a acționat continuu. Echipajele vor rămâne în teren. Pe această cale, reamintim cetățenilor obligația pe care o au de a curăța trotuarul din fața casei sau a blocului pentru siguranța pietonilor”, spune Mirela Gligore, purtător de cuvânt al Primăriei Sibiu.

IMG 20220123 WA0006 IMG 20220123 WA0007

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

2 Commentarii

Lasă un răspuns

  1. La 19, 23Ian se plimba nu mini utilaj pe M Viteazu care care mai mult se plimba ca erau curate cele 2 benzii putea sa dea pe străzi secundare circulate. Sau sa dea în parcării ca sunt goale pe M Viteazu. Nu, el se plimba. Semaforului la ora 17 nu prea era curățat.

  2. Serios, cât de mincinoși puteți fi, în cartierul Tineretului nu am văzut masina de curatat!