politie politia politie rutiera
Foto Arhivă

Un bărbat din Jina a avut drum prin județul Alba. Doar că s-a urcat la volan după ce a consumat alcool și a fost prins de polițiști de două ori într-o noapte, în același loc. Șoferul a fost reținut.

La data de 22 ianuarie 2022, în jurul orei 00.40, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș, în timp ce acționau pe strada Valea Frumoasei, din comuna Șugag, au efectuat semnalul regulamentar de oprire al unui autovehicul, dar conducătorul acestuia și-a continuat deplasarea, scrie alba24.ro

Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia şi, la scurt timp, au reușit să-l oprească. La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat, de 49 de ani, din comuna Jina, județul Sibiu, care emana miros de alcool.

Polițiștii i-au solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest, dar acesta a refuzat, fiind ulterior condus la spital, pentru recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei, unde acesta a refuzat recoltarea.

Față de conducătorul auto, polițiștii au întocmit un dosar penal, pentru sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

Ulterior, în jurul orei 03.40, bărbatul a fost depistat de polițiști, în timp ce conducea autoturismul pe aceeași stradă, refuzând și de această dată atât testarea cu aparatul etilotest, cât și recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un nou dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunilor de sustragere de la prelevarea de mostre biologice și conducerea unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat, iar față de bărbat au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News


Join the Conversation

1 Commentariu

  1. Pai daca nu l-au RETINUT de prima data …(în Scandinavia ar fi ajuns la arest din prima, apoi dupa ce se trezea din alcool i se făcea dosarul si chemat la judecata)