furt fier vechi
foto: arhivă

Trei femei și doi bărbați au intrat în sediile unor societăți comerciale, dar și în casele unor persoane din Sibiu, de unde au furat fier și cupru. Infracțiunile au fost săvârșite pe parcursul unui an întreg, iar prejudiciul se ridică la 10.000 de euro. Poliția i-a prins acum, iar aceștia riscă să fie arestați.

„La data de 25 ianuarie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut 5 persoane, cercetate penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat (6 acte materiale)”, informează reprezentanții IPJ Sibiu.

În fapt, trei femei, în vârstă de 21, 24, respectiv 34 de ani, împreună cu doi bărbați, în vârstă de 23, respectiv 38 de ani, toți sibieni, sunt bănuiți că, în perioada februarie – decembrie 2021, ar fi sustras componente din fier și cupru din incinta mai multor societăți comerciale și imobile particulare din municipiul Sibiu. Prejudiciul creat în urma comiterii faptelor se ridică la suma de aproximativ 10.000 de euro.

După administrarea probatoriului în cauză, polițiștii sibieni de investigații criminale au reținut cele cinci persoane pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns