injunghiat
foto: arhivă

Un bărbat din Cisnădie a fost atacat de trei indivizi într-o benzinărie din cartierul Lazaret din Sibiu. Aceștia l-au înjunghiat cu un cuțit, nervoși fiindcă victima intra și ieșea din incintă și, din cauza lui, se făcea frig în locație. Din fericire, bărbatul înjunghiat este în stare bună. Agresorii sunt căutați de poliție pentru a răspunde pentru faptele lor. 

Update – A fost identificat atacatorul
Poliția l-a identificat pe cel care l-a înjunghiat pe șoferul de la Bolt. Au apărut și imagini video cu scandalul.
Detalii, AICI!

VEZI AICI IMAGINI VIDEO DIN TIMPUL SCANDALULUI!

Incidentul s-a petrecut în seara zilei de marți, în jurul orei 23:00. Un bărbat de 31 de ani a fost agresat într-o benzinărie din cartierul Lazaret. 

„O echipă complexă de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Sibiu – Biroul Investigații Criminale  desfășoară în continuare cercetări în vederea identificării și depistării celor 3 persoane de sex masculin bănuite că în seara de 8 februarie, în jurul orei 23:00, ar fi agresat fizic un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din Cisnădie. Conflictul a fost spontan, fără ca victima și personale bănuite de agresiunea să se fi cunoscut anterior, și s-a produs într-o stație de alimentare cu combustibil din municipiul Sibiu”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Sursele Ora de Sibiu au povestit care a fost motivul pentru care s-a ajuns la agresiune. Bărbatul înjunghiat ar fi angajat ca șofer la o firmă de ridesharing. În acea seară, el a intrat de mai multe ori în benzinărie. Cei trei bărbați, aflați în incintă, la masă, au fost deranjați de faptul că, din cauză că victima deschidea și închidea ușa, s-a făcut frig în locație. Aceștia i-ar fi zis bărbatului să nu se mai plimbe, iar de aici a urmat un schimb de replici. Fiindcă „i-a tras curentul”, indivizii au sărit la bătaie și l-au înțepat cu un cuțit. 

După agresiune, aceștia au fugit de la fața locului. Ei sunt căutați de polițiști pentru a răspunde pentru cele întâmplate. În ceea ce îl privește pe omul înjunghiat, acesta nu a fost rănit grav. Din fericire, starea lui este stabilă. 

Cercetările sunt desfășurate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Join the Conversation

1 Commentariu

Lasă un răspuns

  1. Din pacate, doar reprezentanti ai acestei specii mai raman in tara. Astia sigur voteaza cu haur.