bond caine politist

Câinele polițist Bond de la IPJ Sibiu a reușit să-i dea de urmă unui hoț care a furat țigări și băuturi alcoolice dintr-un magazin din comuna Mihăileni.

„În dimineața zilei de 17 februarie a.c., în jurul orei 08,30, angajata unei societăți comerciale cu punct de lucru în localitatea Moardăș, comuna Mihăileni, a sesizat Secția de Poliție Rurală Agnita cu privire la faptul că, în noaptea de 16/17 februarie a.c., persoane necunoscute au pătruns prin efracție în magazin și au sustras mai multe bunuri”, tranmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că persoane necunoscute au intrat cu o noapte înainte în depozitul magazinului, forțând lacătele care asigurau ușa de acces. Hoții au furat băuturi alcoolice și țigări în valoare de 500 de lei.

La scurt timp, în ajutorul polițiștilor sibieni a venit Bond, care a reușit să afle cine este hoțul. bond caine ipj sibiu

„La fața locului a fost solicitată intervenția echipei operative canine din cadrul Serviciului de Ordine Publică Sibiu. Urma prelucrată de Bond i-a condus pe polițiști la un imobil de pe raza aceleiași localități, în imobil fiind depistat un tânăr în vârstă de 16 ani care deținea asupra sa bunurile reclamate ca fiind sustrase din magazin”, spun reprezentanții IPJ Sibiu.

În cauză, la nivelul Secției de Poliție Rurală Agnita, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat, urmând a fi propusă soluție legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Agnita.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns