beat la volan
FOTO arhivă

Un sibian în vârstă de 25 de ani a fost depistat miercuri noapte de polițiști la volanul unui autoturism neînmatriculat. Acesta nu avea nici permis de conducere și era și băut.

„La data de 24 februarie a.c., în jurul orei 01,30, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit un autoturism condus pe strada Ștrandului de către un sibian în vârstă de 25 de ani. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că cel aflat la volan nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. De asemenea, s-a stabilit că autoturismul în cauză este neînmatriculat, iar plăcuțele cu numere de circulație provizorie aflate pe auto sunt atribuite unui alt autoturism”, spun reprezentanții IPJ Sibiu.

Testarea alcoolscopică a sibianului a indicat valoarea de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La nivelul Biroului Rutier Sibiu s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu numere false.

Comentariul meu

Lasă un răspuns