podcast pope mitichi preda feeric

’’Podcastu’ lui Pope’’ revine de joi, 3 martie 2022, pe Ora de Sibiu. Realizatorul Dragoș Popescu (redactor șef la Ora de Sibiu), îl are invitat pe Mitichi Preda (foto, dreapta). El este omul care a făcut ca numele Sibiului să fie pronunțat la cele mai mari evenimente de pe mapamond, dedicare modei.

După o pauză de iarnă, ’’Podcastu’ lui Pope’’ se întoarce pe Ora de Sibiu, cu noi episoade. Vă invităm joi seară de la ora 20.00 să descoperiți lucruri neștiute și nepovestite cu și despre Mitichi Preda.
Creatorul Festivalului ”Feeric” de la Sibiu, face dezvăluiri despre proiectele sale, despre viață și aspirații. Puțină lume știe că Mitichi a fost chiar și lăutar în urmă cu câțiva ani, în localitatea sa de baștină, din județul Sibiu. Tot el a dezvăluit în premieră, la ’’Podcastu’ lui Pope’’, faptul că lucrează la un documentar despre producătorii de haine la nivel mondial. ”O să stârnească multe polemici și controverse”, a spus acesta.
Așadar vă invităm să urmăriți în premieră, joi 3 martie, episodul 7 din ’’Podcastu’ lui Pope’’ pe Ora de Sibiu (site, Facebook, Youtube), de la ora 20.00.

Vezi mai jos episoadele anterioare.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns