ferrari suspendă producția de mașini pentru clienții din rusia
Sursa Foto - Pixabay

Ferrari suspendă producția de mașini pentru clienții din Rusia din cauza războiului din Ucraina.

„Având în vedere situația actuală, Ferrari a luat decizia de a suspenda producția de vehicule pentru piața rusă până la noi ordine”, a precizat compania italiană într-un comunicat. „Continuăm să monitorizăm îndeaproape situația și vom respecta întotdeauna toate regulile, reglementările și sancțiunile”, a precizat aceasta.

Ferrari se adaugă la o serie de companii, inclusiv producători auto și grupuri de bunuri de lux, care au luat măsuri pentru a limita, suspenda sau ieși din activitățile comerciale din Rusia după invazia Moscovei în Ucraina. citeste mai departe

Producătorul rival de mașini sport Lamborghini, o unitate a Volkswagen, a declarat marți că și-a suspendat afacerile cu Rusia.

Săptămâna trecută, Ferrari a declarat că Rusia este o piață foarte mică pentru ea și că nu vede în acest moment niciun impact asupra lanțului său de aprovizionare ca urmare a invaziei Rusiei în Ucraina.

Ferrari a mai spus marți că donează un milion de euro (1,09 milioane de dolari) pentru a sprijini ucrainenii aflați în dificultate.

(sursa: Mediafax)

Ultima oră

Comentariul meu