junii sibiului sărbătoresc ziua femeii printr-o expoziţie foto online dedicată doamnelor şi domnişoarelor

Junii Sibiului serbează Ziua Femeii printr-o serie de fotografi cu doamne şi domnişoare. Expoziţia online este formată din fotografii din arhiva „Cindrelul-Junii” Sibiu.

„Omagiem astăzi FEMEIA, printr-o microexpoziție online, ce valorifică fotografii realizate în urmă cu multe decenii în satele sibiene. E modul nostru de a spune „LA MULȚI ANI!” tuturor mamelor, bunicilor, fiicelor și surorilor, care au moștenit forța și feminitatea de la înaintașelor lor.

Aceste imagini din arhiva CJCPCT „Cindrelul-Junii” Sibiu, unele publicate acum în premieră, sunt mărturii peste veac ale vieții cotidiene din secolul al XX-lea și ale modului în care femeile își trăiau viața în zile de sărbătoare sau de lucru, când își puneau coronița de mireasă, când munceau din greu pământul sau când poposeau, cu pruncii în brațe, în atelierele foto din orașe.”, au transmis Junii Sibiului.

junii sibiului sărbătoresc ziua femeii printr-o expoziţie foto online dedicată doamnelor şi domnişoarelor junii sibiului sărbătoresc ziua femeii printr-o expoziţie foto online dedicată doamnelor şi domnişoarelor

Întreaga coleclie de fotografii o putei vedea AICI.

Ultima oră

Comentariul meu