cutitar lazaret

Individul care a atacat un cisnădian într-o benzinărie din Sibiu rămâne încă o lună în arest la domiciliu, deși și-ar fi dorit să fie plasat sub control judiciar. Acesta este cercetat pentru tentativă de omor, după ce a băgat cuțitul în bărbat.

Individul care a atacat cu un cuțit un bărbat din Cisnădie, într-o benzinărie de pe raza muncipiului Sibiu, a ajuns, luna trecută, în fața judecătorilor. Aceștia au respins atunci cererea procurorilor de a-l aresta preventiv, astfel că bărbatul a primit o măsură mai ușoară. În luna februarie, el a fost arestat la domiciliu.

La începutul lunii martie, măsura a fost prelungită, astfel că individul mai stă acasă încă 30 de zile. Acesta a făcut contestație, dorindu-și să fie cercetat sub control judiciar.

„(…) constată legalitatea și temeinicia măsurii arestului la domiciliu luată față de inculpatul: C.M.D., prin încheierea penală nr.16/CC/12.02.2022 a Tribunalului Sibiu în dosar nr.302/85/2022. (…) menține măsura arestului la domiciliu luată față de inculpatul C.M.D., cu toate obligațiile impuse la momentul instituirii măsurii preventive. Respinge cererea formulată de inculpatul C.M.D. de înlocuire a măsurii arestului la domiciliu cu măsura controlului judiciar”, se arată în soluția instanței.

Vă reamintim că, în luna februarie, inculpatul a atacat cu un cuțit un bărbat într-o benzinărie din Lazaret. Acesta era deranjat fiindcă omul intra în locație și, din cauza lui, „se făcea curent”. MAI MULTE DETALII DESPRE ACEST SUBIECT, AICI. 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns